Evento: Aula Galicia Aberta: Obradoiro de cociña con André Arzúa- Fideos con almexas e canas fritidas
Aula Galicia Aberta: Obradoiro de cociña con André Arzúa- Fideos con almexas e canas fritidas
A Secretaría Xeral da Emigración da Xunta de Galicia, dentro do seu programa Aula GaliciaAberta, organiza un obradoiro de cociña en liña co obxectivo de promover a cultura galega en Galicia no exterior.
Destinatarios - Participantes:
Todas as persoas interesadas na gastronomía galega, con ou sen coñecementos previos
É gratuíto e non require rexistro
Datas e horarios das clases: venres, do 17 de xullo ao 18 de setembro de 2020, ás 20:00 horas.
Cociñeiro: André Arzúa
Emisión de clases: a través de Facebook Live
Estrutura das sesións:
20:00 - 21:00 h (aprox.) - O chef impartirá as clases a través do Facebook de GaliciaAberta Live, onde os interesados poden deixar as súas preguntas relacionadas co desenvolvemento da Aula e que o profesor responderá en directo .
Receitas e ingredientes para a preparación das clases: semanalmente publicaranse con antelación as receitas cos produtos que se empregarán en cada unha das preparacións - cada sesión incluirá un prato principal e unha sobremesa - para que os interesados Poden ter a materia prima lista no caso de que queiran realizar a preparación simultaneamente coa transmisión en directo.
Máis eventos de tipo Obradoiro