Evento: Aula Galicia Aberta: Obradoiro de cociña con André Arzúa- Fideos con almexas e canas fritidas

Aula Galicia Aberta: Obradoiro de cociña con André Arzúa- Fideos con almexas e canas fritidas
sábado, 1 agosto, 2020 a mércores, 30 setembro, 2020
Evento online
, Santiago de Compostela

Aula Galicia Aberta: Obradoiro de cociña con André Arzúa- Fideos con almexas e canas fritidas

Obradoiro de cociña impartido pola Secretaría Xeral da Emigración de la Xunta de Galicia.

A Secretaría Xeral da Emigración da Xunta de Galicia, dentro do seu programa Aula GaliciaAberta, organiza un obradoiro de cociña en liña co obxectivo de promover a cultura galega en Galicia no exterior.

Destinatarios - Participantes:

Todas as persoas interesadas na gastronomía galega, con ou sen coñecementos previos
É gratuíto e non require rexistro
Datas e horarios das clases: venres, do 17 de xullo ao 18 de setembro de 2020, ás 20:00 horas.

Cociñeiro: André Arzúa

Emisión de clases: a través de Facebook Live

Estrutura das sesións:

20:00 - 21:00 h (aprox.) - O chef impartirá as clases a través do Facebook de GaliciaAberta Live, onde os interesados ​​poden deixar as súas preguntas relacionadas co desenvolvemento da Aula e que o profesor responderá en directo .
Receitas e ingredientes para a preparación das clases: semanalmente publicaranse con antelación as receitas cos produtos que se empregarán en cada unha das preparacións - cada sesión incluirá un prato principal e unha sobremesa - para que os interesados Poden ter a materia prima lista no caso de que queiran realizar a preparación simultaneamente coa transmisión en directo.