Evento: Compostela Convive
Compostela Convive
No mes de xullo, Compostela Convive centrarase na gastronomía, con tres xornadas na Aula Gastrocultural do Mercado de Abastos para coñecer petiscos de diferentes países do mundo.
A primeira, o 3 de xullo, será un obradoiro de elaboración de kimchi, un prato coreano, con Sara Kim do restaurante NuMaru. O 10 de xullo tomará o relevo Tomás Rubio, do restaurante A Viaxe, para unha degustación de petiscos da cociña peruana e galega; e o 17 de xullo a última xornada será unha degustación de petiscos da cociña tradicional senegalesa con Kike Piñeiro, de A Horta d’Obradoiro, que estará acompañado por Moussa Fall e Cissokho Sadio, estudantes de cociña no C.I.F.P. Compostela.
As xornadas, todas elas ás 19.00 horas, son de balde pero teñen o aforo limitado a 15 persoas. Para asistir é preciso inscribirse previamente no mail compostelaconvive@gmail.com