Propter magnare creatus: Lengua, literatura y gastronomía entre Italia y la península Ibérica: Actas del Congreso Internacional Santiago de Compostela, 21-23 de septiembre de 2016

Autor/a: Buono, Benedict - Coautor/a: López Casas, M. Mercé
Propter magnare creatus: Lengua, literatura y gastronomía entre Italia y la península Ibérica: Actas del Congreso Internacional Santiago de Compostela, 21-23 de septiembre de 2016
Material textual - Publicación en papel - Libro
ISBN-13: 978-84-17595-16-6
ISBN-13: 978-84-454-5323-3
Idiomas: Portugués, Italiano, Catalán
Edita: Consellería de Cultura e Turismo, Dirección Xeral de Políticas Culturais (Santiago de Compostela), Universidade de Santiago de Compostela (Santiago de Compostela)
Edición:
Ano: 2019
Temas: Cultura popular, Artesanía, Folclore, Gastronomía. Lingua, Literatura, Filoloxía
Ilustracións: b/n
Encadernación: Tapa branda
Volumes: 1
Páxinas: 503
Sinopse
Esta publicación recolle as actas do Congreso internacional Propter magnare creatus, celebrado en Santiago de Compostela os días 21, 22 e 23 de setembro de 2016. Co obxecto de dar á gastronomía unha identidade máis sólida no ámbito cultural, levouse a cabo esta publicación enogastronómica que fortalece o interese pola gastronomía desde o punto de vista académico e científico, reunindo nun congreso investigadores que profundizaron no tema das relacións entre lingua, literatura e comida en Italia e España. O lector atopará contribucións relevantes para descubrir o vínculo existente entre lingua común ou literaria e comida no trascurso dos séculos.
P.V.P. (I.V.E. Incluído): 10.00

Comparte